112, Централен денонощен пост: 1470; 02 963 2000; pss@redcross.bg

Шапки с кауза

Кайра не обича особено шапките, защото закриват ушите, които обича да развява по време на разходките. Но с удоволствие позира с придобивката на своята собственичка.

Кайра не обича особено шапките, защото закриват ушите, които обича да развява по време на разходките.
Но с удоволствие позира с придобивката на своята собственичка.

17 202,17 лв. – такъв е резултатът от кампанията за набиране на средства за планинските спасители на ПСС и BrandBeam.bg. Дори ние не очаквахме зимните шапки да предизвикат такъв интерес. Благодарим Ви!


През декември от екипа на BrandBeam.bg се свързаха с нас с идея да направят кампания в полза на Планинската спасителна служба (ПСС) при БЧК. Желанието на нашите партньори е планинските спасители, голяма част от които са доброволци, да вършат работата си бързо, ефективно и безопасно за тях самите.

И понеже сме на мнение, че и малките жестове помагат решихме, че идеята е оригинална.

На сайта на BrandBeam.bg, в специална секция (https://brandbeam.bg/shapki-za-pss), може да закупите 5 различни цвята шапки, подходящи за всеки стил, които включват кожен пач с уникална графика, гравирана върху кожата с планински мотив и надпис ПСС .

Не само топли и стилни, но и с кауза, шапките са изработени в лимитирана серия, специално за кампанията в подкрепа на ПСС. Чрез закупуване на шапка, Вие правите дарение за закупуване на необходимата екипировка за екипите на ПСС.